گوناگون

سیب‌زمینی سرخ‌شده با تاپینگ چیلی لوبیا؛ انتخابی جذاب برای شب

سیب‌زمینی سرخ‌شده با تاپینگ چیلی لوبیا؛ انتخابی جذاب برای شب

چیلی لوبیا گیاهی با سیب‌زمینی سرخ‌شده، یک غذای مکزیکی خوش‌طعم و مناسب دورهمی است که با ترکیب آووکادو، ادویه‌های معطر و تاپینگ‌های جذاب، همه را شگفت‌زده می‌کند.

به گزارش پارسینه و به نقل از bbcgoodfood،  یک غذای الهام‌گرفته از مکزیک برای دورهمی‌های دوستانه یا شب فیلم، مناسب برای گیاه‌خواران و سرشار از طعم و رنگ.

 مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی سرخ‌شده منجمد
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز ریز خردشده
  • ۱ عدد آووکادوی رسیده
  • نصف عدد لیمو ترش (آب‌گیری شده) + قاچ‌هایی برای سرو
  • نصف عدد پیاز قرمز کوچک، ریز خردشده
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی، ریز خردشده
  • ۱ حبه سیر له‌شده
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر 
  • نصف قاشق چای‌خوری زیره آسیاب‌شده
  • نصف قاشق چای‌خوری گشنیز آسیاب‌شده
  • ۴۰۰ گرم قوطی لوبیای مخلوط، آبکش‌شده
  • نصف قوطی ۴۰۰ گرمی گوجه‌فرنگی خردشده
  • نصف دسته کوچک گشنیز تازه، خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری کرم فریش بدون لبنیات
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ‌شده ترد

 روش تهیه:

مرحله ۱:

سیب‌زمینی سرخ‌شده را طبق دستور بسته‌بندی بپزید.

در همین حین، روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

برای تهیه گواکامولی، آووکادو را له کرده و با آب لیمو، پیاز قرمز و گوجه‌فرنگی خردشده مخلوط کنید.

مرحله ۲:

سیر، خمیر ، زیره و گشنیز آسیاب‌شده را به پیاز نرم‌شده اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

سپس لوبیای مخلوط و گوجه‌فرنگی خردشده را اضافه کنید.

۱۰ دقیقه بپزید، سپس بیشترِ گشنیز خردشده را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی بریزید و روی آن مخلوط چیلی لوبیا، گواکامولی، کرم فریش و پیاز سرخ‌شده بریزید.

در پایان، باقی‌مانده گشنیز را روی غذا پخش کرده و با قاچ‌های لیمو سرو کنید.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار